Over ons

John & Marie Louise

Samen ondernemen in een van de mooiste straatjes in de binnenstad van Gorinchem is een droom die uitgekomen is.

We gaan voor volledige klanttevredenheid, vriendelijkheid, maar vooral het uitdragen hoe lekker goede en verse producten zijn zonder daar teveel voor te hoeven betalen.

Wij staan graag voor u klaar!

 

John & Marie Louise

kj bliekenstad John en Marie Louise
delicatessen bliekenstad John

John Bijlsma

Op 8 juli 2021 is een droom werkelijkheid geworden en opende ik de deuren van mijn eigen delicatessen winkel.

De winkelbestemming was nog niet bekend toen ik dit pand samen met mijn Gorinchemse partner, Marie Louise van Os, kocht in juli 2020. Nadat mijn oog viel op een advertentie in de ‘Lekker’ van de 10 beste delicatessenzaken in Nederland ben ik gaan onderzoeken wat de formule Kaatje Jans inhield. Meteen al bij het eerste gesprek steeg mijn enthousiasme om met deze “club” in zee te gaan. Het feit dat zij met vijf koks bijna alles zelf maken gaf de doorslag.
Mijn passie voor koken is in de loop der jaren een behoorlijk uit de hand gelopen hobby geworden. Zo heb ik meerdere malen bij sterrenchefs in de keuken gestaan om daar naast mijn baan mijn liefde voor koken in mijn vrije tijd uit te oefenen.
Verder vind ik omgang met mensen in een ontspannen sfeer heel belangrijk en al deze facetten bij elkaar komen nu tot uiting in mijn eigen winkel.
Ik ga iedere dag met een grote smile naar mijn winkel; het klinkt cliche maar ik had deze stap veel eerder moeten zetten.

 

Marie Louise winkel kaasnijden

Marie Louise van Os

Passie voor koken, omgang met mensen, bourgondische taferelen zijn de eigenschappen die bij mij passen. Geboren en getogen Bliek en na 25 jaar weer terug in mijn geliefde stad. Na het volgen van de Hotelschool, het jarenlang werken in de horeca besloot ik 25 jaar geleden het bedrijf van mijn ouders over te nemen. Toch bleef het altijd kriebelen om “iets” met eten te doen. De combinatie van mijn eigen bedrijf en de ondersteuning die ik John kan geven op de vrijdag en zaterdag is een mooie verdeling van de week. Met veel plezier werk ik in de winkel. En hoewel het best een pittige combinatie is geeft het heel veel voldoening en positieve energie.

nieuw: de bestelportal is online

U kunt eenvoudig uw luxe broodje of tapasplank bestellen via de onderstaande knop.

We zijn online!!!

Voor meer informatie kijk op onze pagina over onze luxe broodjes. Of ga naar de bestelomgeving door op de bestelknoppen te drukken.

Luxe Broodjes & Tapasplanken

moederdag

Dinsdag t/m vrijdag

09.00 - 17.30 uur

Zaterdag

08.30 - 17.00 uur

Zondag & maandag

Gesloten

bel ons

kom langs

Langendijk 13

4201 CE Gorinchem

vakantie

Voorlopig zijn wij niet gesloten, wij gaan pas weer in oktober opladen voor de drukste tijd van het jaar. Van 1 oktober tm 14 oktober zijn we alleen open op donderdag, vrijdag en zaterdag ivm onze vakantie.