Assortiment

Wijnen en cava’s

Astrid & Thérèse in Frankrijk

voor ieder wat wils in iedere prijsklasse

Binnenkort wordt onze wijncollectie weer uitgebreid met mooie wijnen. Wij blijven zoeken naar een mooi & betaalbaar glas wijn voor uw feestje, uw diner of gewoon voor de vrijdagmiddag borrel of het weekend.

Speciaal voor u geselecteerd!! 

alcohol vrije wijn

Alcohol vrije wijnen en bubbels

Heeft u gasten die nog moeten bobben dan bieden wij ook de mogelijkheid om uw gasten met een alcholvrije wijn in rood, wit, rose of bubbels te voorzien van een mooi glas

cava

Bubbels - Cava

Zonder bubbel geen feestje, naast mooie producten om uw feestje te upgraiden naar een mooie avond of middag bieden wij ook twee mooie cava’s. Voor een schappelijke prijs een heerlijke bubbel

wijn van de maand

altijd wel een mooie aanbieding

Samen met onze wijnimporteurs selecteren wij iedere maand  een witte- rode- of rosé wijn. Momenteel koopt u bij ons 6 flessen wijn en krijgt u de zevende fles van ons. Combineren in dezelfde prijsklasse is geen probleem en juichen wij juist toe. Zo maakt u nog sneller kennis met ons prachtige betaalbare assortiment.

Kaatje Jans Bliekenstad delicatessenzaak 12

Witte wijnen

Witte wijnen, wij hebben de meest uiteenlopende wijnen voor u uitgekozen. Voor ieder budget een lekkere wijn. Voor ieder gerecht een bijpassend wijntje, laat je door ons informeren.

Kaatje Jans Bliekenstad delicatessenzaak 7

Rode wijnen

Een rode wijn, perfecte begeleider bij kaas; ook hierin hebben we wederom een mooie selectie gemaakt, van licht tot zwaar, van goedkoop tot wat duurder.

nieuw

Vanaf dinsdag 18 juni hebben wij de broodjes service; bestel uw broodjes via de mail of bel en wij zorgen dat  uw luxe lunch voor u klaar staat. Voor moor informatie zie "luxe broodjes"

Kaatjes Broodjes & Lunch

moederdag

Dinsdag t/m vrijdag

09.00 - 17.30 uur

Zaterdag

08.30 - 17.00 uur

Zondag & maandag

Gesloten

mail ons

info@kaatjejans-bliekenstad.nl

bel ons

0183 850 865

kom langs

Langendijk 13

4201 CE Gorinchem

vakantie

Voorlopig zijn wij niet gesloten, wij gaan pas weer in oktober opladen voor de drukste tijd van het jaar. Wij zijn van 1 tot en met 14 oktober gesloten